Individuele ondersteuning


Dat voeding een enorme invloed heeft op ons lichaam is voor veel mensen inmiddels (gelukkig) steeds duidelijker geworden. ‘Je bent wat je eet‘ was voor mijzelf een enorme eyeopener toen mijn eigen gezondheid jaren geleden best een oppepper kon gebruiken. Een bijstelling in mijn voedingspatroon heeft er toen in rap tempo toe geleid dat ik mij al snel gezonder, energieker én beter ging voelen.

Enorm geboeid door dit proces ben ik een opleiding epigenetische therapie gaan volgen, deze opleiding heeft mij veel inzicht gegeven in de processen die zich in ons lichaam afspelen. Een epigenetisch therapeut heeft inzicht in de verschillende processen en is in staat een gerichte interventie in de zetten ter bevordering van de gezondheid of ter preventie van ziektes. Ik ben ervan overtuigd dat de combinatie van gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning zorgt voor een vitaal en gelukkig leven. Zo wordt de basis gelegd voor een goede gezondheid , krijgt u meer energie en een gewicht dat bij u past.

Factoren als voeding, beweging en emoties hebben veel invloed op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid en energieniveau. Zijn deze factoren niet in balans dan kan dit de basis vormen voor lichamelijke klachten en ziekteverschijnselen. Ons leef- en voedingspatroon bepaalt in grote mate het ‘welbevinden’ van ons lichaam.Veel mensen lopen jaren rond met onduidelijke klachten, het lijkt alsof ze maar niet over willen gaan. Darmkrampen, brandend maagzuur, hoofdpijn, migraine, spierpijn, slapeloosheid, het ontbreken van energie; noem het maar op. Het kan een enorme invloed hebben op de geestelijke en lichamelijk toestand. Daarbij wordt het ook nog vaak onderschat door de omgeving waardoor men zich al gauw niet meer begrepen voelt.

Maar zo hoeft het vaak niet te zijn. Door de voeding aan te passen aan de behoefte van het lichaam krijgen de processen een nieuwe impuls. U voelt zich al gauw beter en energieker. Ik wil u heel graag helpen door dat proces samen in te gaan.

Consult en voedingsschema

Als therapeut en voedingscoach geef ik advies en begeleiding aan mensen met verschillende wensen. De één wil een goede voedingsbasis meegeven aan zijn of haar kinderen (eten moet je leren), de ander voelt zich best aardig maar tobt met vage klachten,  over- of ondergewicht. Ook ontmoet ik mensen die zelf of binnen hun gezin te maken hebben met specifieke gezondheidsproblemen. Het is mooi om te zien dat een kleine verandering in het eetpatroon soms al een groot positief effect kan hebben op de gezondheid. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ons voedingspatroon in grote mate bepalend is in het welbevinden van ons lichaam.

Het proces

Tijdens de eerste afspraak vindt de intake plaats en stellen we samen doelen vast. U ontvangt informatie over voeding en beweging en een voedingsadvies op maat. De vervolgafspraken staan in het teken van evaluatie, finetuning en coaching.

De kosten van een intakegesprek bedragen € 50,00 inclusief verslaglegging en voedingsadvies op maat. Voor een gevolggesprek rekenen we € 25,00 per keer.

Om een intakegesprek aan te vragen of informatie in te winnen kunt u het beste even bellen: 06 10 80 61 64 of een e-mail sturen: info@studiotegast.nl. Uiteraard mag je ook gebruik maken van het contact formulier hieronder, dan neem ik zelf zo spoedig mogelijk contact met je op.

Neem gerust contact met me op, ik neem je klachten serieus!

    Wilt u zich aanmelden of een vraag stellen? Vult u onderstaand formulier in, controleer uw contactgegevens en druk op versturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

    Uw naam: (verplicht)

    Uw telefoonnummer:

    Uw email: (verplicht)

    Uw bericht: