Roelfien

Een heerlijke, voedzame maaltijd bereiden en er uitgebreid van genieten met vrienden of familie: ik houd van het hele proces; van de voorbereiding, de uurtjes in de keuken en de gezelligheid aan tafel! En dat wil ik heel graag met u delen!Roelfien Wuestenenk

Koken, lekker eten en gezelligheid aan tafel

Roelfien Wuestenenk Nijkamp: een levensgenieter, gepassioneerd en eerlijk over voedsel, gezondheid en bewust omgaan met je lijf en de wereld waarin wij leven.

Koken, lekker eten en gezelligheid aan tafel – drie dingen die in mijn hele leven heel belangrijk voor mij zijn geweest en dat nog zijn. Ik heb er altijd van genoten, maar niet op een manier die voor mijn lichaam ook goed was. Op een bepaald moment is er iets verandert. Ik las ‘Je bent wat je eet‘, dit was voor mij een enorme eyeopener, een reden om mijn eigen gezondheid, die best een oppepper kon gebruiken, goed onder de loep te nemen. Een bijstelling in mijn voedingspatroon heeft er toen in rap tempo toe geleid dat ik mij al snel gezonder én beter ging voelen.

Na een carrière in de gezondheidszorg en welzijnswerk en diverse studies heeft een cursus ‘Voeding volgens Orthomoleculaire Principes‘ mijn interesse in voeding in relatie tot gezondheid doen groeien. In 2013 heb ik de 2-jarige opleiding tot Epigenetisch Therapeut met succes afgerond. Deze opleiding heeft mij veel inzicht gegeven in processen die zich in ons lichaam afspelen. Het is bijzonder boeiend om te zien hoe factoren als voeding, beweging en emoties processen op gang brengen die een bijdrage kunnen leveren aan het behoud van gezondheid. Maar helaas zie je tegelijk ook dat verstoring van deze factoren de basis vormt van onze ziekteverschijnselen. Ons leef- en voedingspatroon bepaalt in grote mate het ‘welbevinden’ van ons lichaam.

Op een bepaald moment kwam ik op het punt dat ik alles wat ik aan interesse, kennis en ervaring heb opgedaan wilde bundelen. Koken deed ik al graag, interesse in voeding in relatie tot gezondheid kwam daar bij. Voeg daar ook nog een intermenselijke dimensie aan toe en Studio TeGast, waar mensen, voeding en gezondheid samen komen, kwam tot stand.

Ik ontmoet u graag

Onder andere door het geven van lezingen  en workshop en individuele begeleiding wil ik mijn kennis en ervaringen graag met u delen. Ik wil u helpen bij het zoeken naar de juiste balans in uw voedingspatroon, waardoor u veel meer energie zult krijgen om leuke dingen te doen en te genieten van het leven!