EtensWijs: twee (r)evolutionaire kookboeken

EtensWijs is een praktisch kookboek dat boordevol smaakvolle, bijzondere en verantwoorde recepten staat, die niet ingewikkeld zijn om te maken en heel mooi aansluiten bij de Paleo lifestyle. Het kookboek is zorgvuldig samengesteld  door een groep Epigenetisch therapeuten van opleidingscentrum Evenwijs.

EtensWijs II is een kookboek, waar maar liefst 42 therapeuten aan mee hebben gewerkt.

Gerechten die de specifieke behoeften van uw lichaam ondersteunen

In de EtensWijs kookboeken staat de werking van het menselijk lichaam en de bouwstoffen, die het in een bepaalde situatie nodig heeft, centraal. Alle gerechten zijn daar perfect op afgestemd . U vindt er bijvoorbeeld gerechten die zich richten op het regelen van energieaanmaak, de spijsvertering en ontgifting. Bij ieder recept staat omschreven welk lichamelijk proces ermee wordt ondersteund en het bevat een handig overzicht waarin de verschillende lichamelijke processen worden beschreven.

150 Heerlijke recepten zonder gluten, zuivel en kunstmatige toevoegingen of suikers

De kookboeken bevatten beide maar liefst 150 recepten met veel bijzondere ingrediënten. De recepten zijn stuk voor stuk vrij van gluten, zuivel, kunstmatige zoetstoffen en toevoegingen en bevatten veel belangrijke bouwstoffen, vitaminen en mineralen. De boeken bevatten recepten voor smoothies, voor- en lunchgerechten, soepen, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en lekkernijen.

U kunt de kookboeken bij mij (of bij 1 van de andere Evenwijs therapeuten) kopen voor € 15,00 per stuk.

  • Etenswijs 4
  • Etenswijs 1
  • Etenswijs 3
Bestel uw EtensWijs kookboeken hier:

U kunt uw Etenswijs kookboek bij mij bestellen voor slechts € 15,00 per stuk, exclusief eventuele verzendkosten. Geef uw bestelling hieronder aan mij door en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.