Workshop Chakra’s en voeding

Studio TeGast

chakra's en voeding

De invloed van de chakra’s op ons lichaam

In het energieveld om ons lichaam, ook wel aura genoemd, bevinden zich chakra’s. Chakra’s zijn energie- en bewustzijnscentra die de meeste mensen niet bewust ervaren. Toch zijn ze van groot belang voor het goed functioneren van ons lichaam. Ze hebben namelijk veel invloed op orgaanfuncties, de bloedsomloop, de hormoonhuishouding, het denken en onze emoties.

Workshop Chakra’s en voeding

Tijdens de workshop “Chakra’s en voeding”, begeleid door Mariëtte van Tiggelen, gaan we in op de werking van 3 van de hoofdchakra’s: het wortelchakra, het heiligbeenchakra en het zonnevlechtchakra. Deze chakra’s hebben onder andere direct te maken met de spijsverteringsorganen. Je krijg handreikingen om de werking van deze chakra’s positief te beïnvloeden.

Onder leiding van Hermien worden er bijpassende en stimulerende gerechtjes gemaakt en geproefd.

Wie is Mariëtte:

“Mijn naam is Mariëtte van Tiggelen. Sinds 2007 ben ik Polyenergetisch Therapeut. Dit is een ingewikkelde titel voor iemand die zich bezig houdt met het ‘zijn’ van mensen. Mijn visie is dat ieder mens de antwoorden op levensvragen in zichzelf kan vinden. Op moeilijke momenten in het leven kan men daar niet altijd bij. Mijn taak bestaat eruit mensen te begeleiden zodat ze de connectie met zichzelf weer kunnen maken. Ik vind het een leuke uitdaging om samen met Hermien deze avond te mogen verzorgen.”

Uiteraard ontvangt u na afloop van de workshop alle gebruikte recepten in uw mailbox.

Prijs: € 40,00 per persoon, graag contant en bij voorkeur gepast betalen
 Aanvang: We starten om 18.30 uur, inloop vanaf 18.00 uur
Duur: Gemiddeld 4 uur, rond 22.30 uur zullen we proberen af te ronden
Overig: Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Aanmelden kan door op de groene knop hieronder te drukken waardoor u bij het opgaveformulier komt.
Uiteraard mag u ook altijd telefonisch contact met mij opnemen: 06 10 80 61 64 of een e-mail sturen aan info@studiotegast.nl.

Ja, ik wil me graag aanmelden voor deze workshop!