Natuurlijk koken – tweedaagse praktijkcursus | 19 en 20 februari

Studio TeGast

De cursus Natuurlijk koken is alweer VOL! Voor deze datum kunt u zich helaas niet meer opgeven.

Had u er wel graag bij willen zijn? Laat het ons via het opgave formulier (de groene knop) hieronder weten. Bij voldoende animo wordt er op korte termijn een extra cursus ingepland.

 

Geef je gezondheid een boost met gezond, heerlijk en eerlijk eten.

Natuurlijk koken is leuk en uitdagend. Het vraagt om een andere creativiteit in de keuken. In de tweedaagse cursus ‘Natuurlijk koken‘, op vrijdag 19 en zaterdag 20 februari 2016, gaat voedingscoach Roelfien Wuestenenk met u aan de slag. U krijgt met deze twee daagse cursus een uitstekende basis om een gezonde voedingsstijl te ontwikkelen mee. Uitgangspunten hierbij zijn de orthomoleculaire voedingsprincipes en het concept van de Paleo Leefstijl met de daarbij behorende Oerdis (Loren Cordain).

zelfgemaakte pastaOm deze gezonde voedingsstijl te ontwikkelen heeft u allereerste basiskennis nodig. U krijgt deze twee dagen veel productinformatie en u kunt overal van proeven en aan snuffelen. Maar u gaat er natuurlijk ook zelf mee aan de slag in de keuken. We gebruiken daarbij alleen verse, eerlijke producten, bij voorkeur regionaal en van het seizoen en maken geen gebruik van pakjes, zakjes en onnatuurlijke smaak- geur en kleurstoffen. Het gebruik van zuivel en granen is zeer beperkt en we gebruiken geen geraffineerde suiker.

Ook boodschappen doen vraagt om een andere route. Ons gezin eet al een aantal jaren volgens deze principes en ik deel mijn ervaringen graag met u. Ik zal handvatten aanreiken en advies geven over ingrediënten, bereidingen en slimme productkeus, want het is wel fijn dat alles ook nog een beetje betaalbaar blijft.

De tweedaagse cursus ‘Natuurlijk koken‘ is bedoeld voor mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in de effecten van gezonde voeding, die graag willen weten wat het lichaam echt nodig heeft om energiek, fit en vitaal te zijn. Na deze 2 dagen komt u goed beslagen ten ijs en zal het maken van een gezonde, lekkere en eerlijke maaltijd een feestje zijn voor u en uw tafelgenoten.

Aanvullende informatie

Deze cursus sluit aan op basiscursus ‘voeding volgens orthomoleculaire principes’ die wordt gegeven door opleidingsinstituut Evenwijs en Oervitaal maar u kunt deze cursus ook prima volgen zonder dat u genoemde cursus volgt of gevolgd heeft.

Na afloop sturen we u alle recepten van de tweedaagse cursus per e-mail toe zodat u er thuis direct mee aan de slag kunt!

Prijs: € 150,00 per persoon, vooraf per bank te betalen
Tijden dag 1: We starten om 13.30 uur, inloop vanaf 13.00 uur, ronden af rond 19.00 uur
Tijden dag 2: We starten om 13.30 uur, inloop vanaf 13.00 uur, ronden af rond 19.00 uur
Overig: U ontvangt van ons een cursusmap, deelnamecertificaat en uiteraard alle recepten!

Aanmelden kan door op de groene knop hieronder te drukken waardoor u bij het opgaveformulier komt.
Uiteraard mag u ook altijd telefonisch contact met mij opnemen: 06 10 80 61 64 of een e-mail sturen aan info@studiotegast.nl.

Bekijk hier ook onze algemene voorwaarden.

Ja, ik wil me graag aanmelden voor deze cursus!