Leergang “Grip op je Gezondheid”

Studio TeGast

Vrijdag 20 maart 2020 start een 5-tal studiedagen waarvan “Grip op je Gezondheid” het centrale thema is .

Deze leergang is speciaal bedoeld voor al die druk bezette mensen die continue alle ballen in de lucht houden. Ben jij soms ook zo moe of zit je niet lekker in je vel en wil je dit graag veranderen? Of voel je je wel gezond maar ben je benieuwd of het ook anders/nog beter kan? Vraag jezelf dan eens af.


Wat is gezond, wanneer ben je gezond en wat kun je vandaag zelf doen
om invloed uit te oefenen op je eigen welzijn voor nu en later?

Ik bied je de gelegenheid en ruimte om hier over na te denken in een aantal thematische studiedagen. We gaan ons samen verdiepen in onze gezondheid vanuit verschillende invalshoeken.

Onze basisbrandstof is voeding en wanneer “de motor” hapert moeten we onderzoeken wat daarvan de oorzaak is. Wanneer je, om wat voor reden dan ook niet lekker in je vel zit is het uiteraard goed om te kijken naar het eet-/drinkpatroon. Daarnaast volgen we ook graag hypes en trends op gebied van voeding en leefstijl.

Gezonde voeding is niet zaligmakend wanneer we daarnaast óók stress ervaren in ons leven, over- of ondergewicht hebben en altijd maar rondrennen van hot naar her en we vergeten dat we ook nog mogen ontspannen en relaxen; voeding voor de ziel. Ook onze gezinsomstandigheden, werk, sociale verplichtingen en verwachtingspatronen maken, zonder dat we ons ervan bewust zijn, deel uit van onze gezondheid.

Ik hoor regelmatig de opmerking “hoe pak ik dat dan aan” of “daar heb ik toch helemaal geen tijd voor” Om je daarin te ondersteunen is er bewust voldoende tijd ingepland voor een praktische korte workshop waarin we samen de lunch gaan voorbereiden.


Programma

Vrijdag 20 maart 2020
Thema: Natuurlijk koken, eten zoals het bedoeld is

Vrijdag 15 mei 2020
Thema: De invloed van voeding op je darmen, eet je darmen gezond

Vrijdag 11 september 2020
Thema: De invloed van voeding op het brein, eet je brein gezond

Vrijdag 13 november 2020
Thema: Voeding en beweging, eet je vit en vitaal

Vrijdag 15 januari 2021
Thema: Kids aan tafel, eten moet je leren


 

Informatie

 • Waar:                 Studio TeGast, Noordermiddenweg 10-I, 8312 PE Creil
 • Tijd:                     9.30 – 16.00 uur > inloop vanaf 9.00 uur
 • Kosten:              € 125,00 (incl 21% BTW)
 • Aanmelden:     via het onderstaande contactformulier of via 06 10806164

* Mensen die zich aanmelden nav de voorlichtingsavond krijgen een korting van 10,–
** De prijs is all-in: dus incl. koffie/thee/sap, samen de lunch maken en ervan genieten. De lunch is  afgestemd op het thema van de dag. Na afloop worden de recepten digitaal beschikbaar gesteld.


Aanmelden

  Wilt u zich aanmelden of een vraag stellen? Vult u onderstaand formulier in, controleer uw contactgegevens en druk op versturen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  Uw naam: (verplicht)

  Uw telefoonnummer:

  Uw email: (verplicht)

  Uw bericht: