Kids aan tafel! | donderdag 17 november

Studio TeGast

Als zwangere moeder heb je het beste voor met je kindje. Je let goed op je eet- leef en drinkpatroon want je weet dat je hiermee al invloed uitoefent op de gezondheid van je baby.

Na de geboorte volgt de drinkfase, meestal niet de lastigste. Daarna volgt er een tussenfase en maakt het kind uiteindelijk de stap naar de volwassenvoeding. Dan valt het voor ouders soms niet mee om dagelijks een gezonde en voedzame maaltijd op tafel te zetten. Je bent druk, hebt (te) weinig tijd en kids die ’s avonds moe zijn hebben ook niet zoveel zin meer in het ontdekken van nieuwe smaken.

Het helpt wanneer je je realiseert dat je het ontwikkelen van een goed voedingspatroon ook een leerproces is. Net als leren lopen, praten en bv fietsen en schrijven vereist het eindeloos veel creativiteit, oefenen en training.

Op 6 oktober jl. hebben we bij de Ecoshop Helder, in samenwerking met Lijflijn Lemmer, een voorlichtingsavond gehouden met als thema ‘het jonge gezin’. 

In navolging hierop bieden we de mogelijkheid om samen vanuit de praktijk eens te kijken naar die maaltijd. Wat hebben kinderen eigenlijk nodig en hoe bied je dat op een leuke, speelse manier aan. Hoe verleid je je kind tot het eten van verse groente en fruit en bv vis. Ook belangrijk: wat geven we mee in de lunch box en wat zit er in de snoep-pot?

Ben jij ook geïnteresseerd in dit thema? Regel dan voor een keertje een lieve oppas en schrijf je via de website in voor deze workshop waarin we een aantal gezonde, kindvriendelijke en lekkere gerechten gaan maken en proeven.

Aanmelden voor de workshop:

Prijs: € 35,- (€ 5,- korting tegen inlevering van de kortingsbon uit de Goodybag)
Aanvang: We starten om 17.30 uur, inloop vanaf 17.15 uur
Duur: Ongeveer 3 uur, rond 20:30 uur ronden we af
Locatie: Studio TeGast, Noordermiddenweg 10-1 Creil
Overig: Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Aanmelden kan door op de groene knop hieronder te drukken waardoor u bij het aanmeldingsformulier komt.
Uiteraard mag u ook altijd telefonisch contact met mij opnemen: 06 10 80 61 64 of een e-mail sturen aan info@studiotegast.nl.

Ja, ik wil me graag aanmelden voor deze workshop!