Natuurlijk koken – tweedaagse praktijkcursus | 7 en 8 oktober

Studio TeGast

Geef je gezondheid een boost met gezond, heerlijk en eerlijk eten.

Creativiteit in de keuken

Natuurlijk koken is leuk en uitdagend. Het vraagt om een andere creativiteit in de keuken.
In de tweedaagse cursus ‘Natuurlijk koken‘, op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober 2016, gaan we samen een uitstekende basis  leggen voor een gezonde voedingsstijl. Uitgangspunten hierbij zijn de orthomoleculaire voedingsprincipes en het concept van de Paleo Leefstijl, met de daarbij behorende Oerdis van Loren Cordain.

Een eerlijke manier van koken

Om deze gezonde voedingsstijl te ontwikkelen heeft u allereerste basiskennis nodig. U krijgt deze twee dagen veel productinformatie en u kunt overal van proeven en aan snuffelen. Maar u gaat er natuurlijk ook zelf mee aan de slag in de keuken. We gebruiken daarbij bij voorkeur alleen verse, eerlijke producten; uit eigen tuin, regionaal en van het seizoen. We gebruiken geen geraffineerde suiker, pakjes, zakjes en onnatuurlijke smaak- geur en kleurstoffen. Daarnaast is het gebruik van zuivel en granen zeer beperkt.

Boodschappen doen zonder pakjes en zakjes

Ook boodschappen doen vraagt om een andere route. Ons gezin eet al een aantal jaren volgens deze principes en ik deel mijn ervaringen graag met u. Ik zal handvatten aanreiken en advies geven over ingrediënten, bereidingen en slimme productkeus, want het is wel fijn dat alles ook nog een beetje betaalbaar blijft.

Voor wie is deze cursus?

De tweedaagse cursus ‘Natuurlijk koken‘ is bedoeld voor mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in de effecten van gezonde voeding. Mensen die graag willen weten wat het lichaam echt nodig heeft om energiek, fit en vitaal te zijn. Na deze 2 dagen komt u goed beslagen ten ijs en zal het maken van een gezonde, lekkere en (h)eerlijke maaltijd een feestje zijn voor u en uw tafelgenoten.

Aanvullende informatie

Deze cursus sluit aan op basiscursus ‘voeding volgens orthomoleculaire principes’ die wordt gegeven door opleidingsinstituut Evenwijs en Oervitaal maar u kunt deze cursus ook prima volgen zonder dat u genoemde cursus volgt of gevolgd heeft.

Na afloop ontvangt u een deelcertificaat, alle receptuur en overige informatie van de tweedaagse cursus per e-mail zodat u er thuis direct mee aan de slag kunt!

Prijs: € 150,00 per persoon, vooraf per bank te betalen. U ontvangt een BTW factuur.
Tijden dagen: We starten om 13.30 uur, inloop vanaf 13.00 uur, ronden af rond 19.00 uur
Overig: U ontvangt van ons een deelnamecertificaat, consumpties, de recepten en natuurlijk alle ingrediënten voor de heerlijke gerechten die we samen maken
Indien u een overnachting wenst, verwijs ik u graag naar “Het tijdelijk verblijf” een sfeervolle B&B in de buurt

Aanmelden kan door op de groene knop hieronder te drukken waardoor u bij het opgaveformulier komt.
Uiteraard mag u ook altijd telefonisch contact met mij opnemen: 06 10 80 61 64 of een e-mail sturen aan info@studiotegast.nl.

Bekijk hier ook onze algemene voorwaarden.

Ja, ik wil me graag aanmelden voor deze cursus!